Curnê Reş’te 3 koldan seçim çalışması

  • 16:49 17 Mayıs 2024
  • Siyaset
 
RIHA - Curnê Reş’te 3 koldan seçim çalışmalarını sürdüren DEM Partililer, 2 Haziran’da yeninden zafer elde edeceklerini vurguladı. 
 
Yüksek Seçim Kurulu’nun, AKP’nin itirazı sonucu seçimi yenileme kararı aldığı Riha’nın (Urfa) Curnê Reş (Hilvan) ilçesinde, 2 Haziran’da yurttaşlar tekrar sandık başına gidecek. Seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandıran DEM Partililer, bu kapsamda çalmadık kapı bırakmıyor. Seçim çalışmalarına DEM Parti Curnê Reş ilçe örgütünün yanı sıra DEM Parti milletvekilleri de eşlik ediyor. DEM Partililer çalışmalarını 3 koldan sürdürüyor. 
 
Amed Milletvekili Adalet Kaya ve ilçenin eşbaşkan adayı Serhan Paydaş seçim çalışmaları kapsamında Işkik (Aydınlı), Kayslok (Yeşerdi) Sêxberînî (Kovancı) köylerini ziyaret etti. İkinci koldan çalışmalarını sürdüren Belediye Eşbaşkan adayı Garip Yeşil’e Bedlîs Milletvekili Hüseyin Olan ve parti çalışanları Xamxar (Küçük Gölcük), Sabaşî (Akbaşak) Axirmûs (Kopuz) köylerinde eşlik etti. Üçüncü kolda yer alan  Wan Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ve TJA aktivistlerinin de aralarında olduğu heyet, Giber (Mantarlı), Zeyrek Jer û jor (Aşağı ve yukarı Zeyrek), Hamdûn (Göle Bakan), Çiraxî (Çıkık), Kanîreşk (Karasu) köylerinde hakla bir araya geldi. Tüm ziyaretlerde 2 Haziran’da belediyeyi kazanacakları takdirde yapılacak projeler anlatıldı. 
 
Çalışmalar akşam saatlerinde ev ziyaretleriyle son bulacak.