DEM Partililer halkın taleplerini dinledi

  • 18:18 28 Mart 2024
  • Güncel
AMED - Yerel seçim çalışmaları kapsamında Amed’in Pasûr ilçesini ziyaret eden DEM Parti heyeti coşkuyla karşılandı.
 
31 Mart yerel seçimlerine 3 gün kala sahada heyecan da artıyor. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Amed Milletvekili Halide Türkoğlu, il örgütü yöneticileri çok sayıda kişinin yer aldığı heyet, Pasûr ilçesine yaptığı ziyaretle, seçmenlerle bir araya geldi. 
 
DEM Parti Pasûr Belediyesi Eşbaşkan adayı Murat İpek’in de katıldığı ziyarette, 31 Mart’ta yurttaşlara sandığa gitme çağrısı yapıldı. İlçe merkezindeki esnaf ve evleri ziyaret eden DEM Partililere gençler ve kadınlar taleplerini dile getirdi. 
 
Kendilerine toplumsal, kamusal alanların oluşturulması, istihdam sağlanması yönünde taleplerini ileten kadınlar, AKP iktidarının politikalarından ötürü yaşadıkları sorunları ve gelecek kaygılarını dile getirdi. Gençler ise, yerel yönetimlerin öğrencilere eğitim alanında destek sağlaması çağrısında bulunurken, ücretsiz ulaşım sağlanmasını istedi.
 
Hastalar ziyaret edildi
 
DEM Partililer, seçim çalışmalarında ilçe hastanesinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde de bulundu. Hasta yakınlarıyla görüşen DEM Partililer, sorun ve taleplerini dinledi. Hastanede görevli doktor sayısının yetersiz olduğunu anlatan yurttaşlar, ilçede sağlık alanında önemli sorunların yaşandığını kaydetti.
 
Sandıklara sahip çıkma çağrısı
 
Önümüzdeki yerel seçimlerin önemine değinerek halka sandığa sahip çıkma çağrısında bulunan Halide, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir oy ile bir şey değişmez deme, bir oyla iradene sahip çıkacaksın ve kentlerin yönetiminde yer alacaksın, kayyımları o bir oy ile göndereceksin. Haydi sandığa git, oyunu kullan ve sandığa sahip çık.”