Amedspor maçı dev ekranlarda izlenecek

  • 13:29 11 Nisan 2024
  • Sağlık/Spor
 
AMED - Amed Büyükşehir Belediyesi, lider Amedspor'un Kastamonuspor ile kritik maçını, 14 Nisan Pazar günü, kentin iki farklı noktasında kurulacak dev ekranlarda canlı olarak yayınlanacağını duyurdu. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderlik koltuğunda oturan Amedspor, 14 Nisan Pazar günü, şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Kastamonuspor'un konuğu olacak. Sezonu şampiyon olarak tamamlama hedefiyle mücadele eden iki takım için bu maç, büyük önem taşıyor.
 
Kentin iki farklı noktasında dev ekran keyfi
 
Amed Büyükşehir Belediyesi, futbolseverlerin maçı birlikte izleyebilmeleri için Kent Meydanı ve Park Orman’da dev ekranlar kuracak. Maç günü, yani 14 Nisan Pazar, saat 15.00'te Kastamonu Gazi Stadyumu'nda gerçekleşecek olan bu büyük müsabaka, dev ekranlardan canlı olarak yayınlanacak.
 
Lider Amedspor'un puan durumu
 
Amedspor, şu anda Kırmızı Grup'ta 74 puanla lider konumda bulunurken, Kastamonuspor 71 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bu müsabaka, her iki takım için de sezonun kaderini belirleyici nitelikte.
 
Belediye Eşbaşkanlarından başarı mesajı
 
Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Amedspor’un futbolcularına ve teknik ekibine kritik maç öncesinde başarı dileklerini iletti. Eşbaşkanlar, kentin temsilcisi Amedspor’un başarısı için kenetlenmiş bir şekilde destek mesajı verdiler.