Gültan Kışanak’tan mesaj: Gün bir olmanın günü

  • 23:15 29 Mart 2024
  • Siyaset
DÊRSIM - Seçimlere dair Dêrsim halkına mesaj gönderen tutsak siyasetçi Gültan Kışanak, "Mücadele devam ediyor. Gün bir olmanın günü. Bunun adresi de DEM Parti'dir" dedi. 
 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi ( DEM Parti) Ankara Büyükşehir Belediyesi tutsak eşbaskan adayı Gültan Kışanak, Dêrsim halkına bir mesaj gönderdi. 
 
Partinin Dêrsim İl Örgütü dijital medya hesabında paylaşılan mesajda Kışanak şunları söyledi: "Sevgili Dêrsim halkı, Seyid Rıza'nın, Besê Ana'nın, Şahan Ağa'nın yiğit torunları, Alişer'in, Zarife'nin, Sakine'nin yoldaşları size hep inandım, devrimci duruşunuza hep güvendim, direnişinize hep saygı duydum, sizden güç aldım.
 
‘Mücadele devam ediyor’
 
Mücadele devam ediyor. Her zamankinden daha fazla bir arada olmaya, birlikte başarmaya ihtiyacımız var. Kazanmanın dışında hiçbir şansımız yok. Gün tartışmanın, ayrı düşmenin, dışarda kalmanın, küsmenin günü değil, bir olmanın, mücadelede ortaklaşmanın, birlikte kazanmanın, kentimizi de kendimizi de yönetmede kararlaşma günüdür.
 
Bunun adresi de Dem Parti'dir. Eşbaşkan adaylarımıza sahip çıkmanız dileğiyle Kandıra'dan, rehin alındığımız hücreden Dêrsim'e devrimci selamlarımı gönderiyorum. Bu inançla diyorum. Şarê Dersimî wurze, DEM ame. Serkewtin ê ma yo..."